Siapa Kami

KAMI MERUPAKAN SYARIKAT BUMIPUTERA YANG BERDAFTAR DENGAN CIDB DAN MOF. KAMI PAKAR DALAM BIDANG UBAHSUAI DAN BAIKPULIH RUMAH. TAHUN 2019 KAMI MULA MEMBINA RUMAH UNTUK PELANGGAN.

Kami sentiasa fokus memberikan perkhidmatan terbaik untuk pelanggan dan memastikan pelanggan berpuas hati dengan hasil kerja kami.

Tetukang Rumah merupakan jenama syarikat dibawah UD Sayang EnterpriseDiterajui sepenuhnya oleh Encik Fikri Anuar selaku pengarah syarikat dan dibantu oleh beberapa kakitangan yang berpengalaman dan berkebolehan.

Sehingga kini, UD Sayang  telah membina dan mengubahsuai lebih daripada 50 buah kediaman di Negeri Sembilan, Kuala Lumpur, Selangor dan Melaka.

Dengan pengalaman 8 tahun dalam bidang pembinaan dan kontraktor, kami hanya guna bahan berkualiti & ada waranti baiki percuma selama 6 bulan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukan suatu yang perlu anda risaukan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

Guna Bahan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian kena baiki rumah selalu bukan?

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, kabinet tanggal & sebagainya, kami baiki percuma dalam 6 bulan.

0%
Baikpulih Tahunan
0%
Lebih Berpatutan
0%
Pelanggan Kembali

Peneraju Kami

1 fik comel

Fik Comel

The CEO

Mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan sistem elektrik. Berpengalaman sebagai jurutera di beberapa syarikat antarabangsa seperti Enge Plas Pvt Ltd. (Singapore) dan Coca-Cola Bottlers (M) Sdn. Bhd. Memulakan karier sebagai agen hartanah pada 2016 dan membuka syarikat UD Sayang Enterprise pada tahun 2018. Kini 'tetukangrumah.com' dilancarkan sebagai sebuah jenama untuk mengembangkan sayap perniagaan dalam bidang pembinaan.

Azizul Sukri

Azizul Sukri

The CMO

Memiliki ijazah sarjana muda dalam bidang komputer dan IT. Berpengalaman bekerja dengan beberapa syarikat besar seperti Maxis Berhad dan Philip Morris Sdn. Bhd. dalam bahagian sales & marketing. Bermula pada tahun 2014 beliau telah memulakan karier perniagaan yang berasaskan laman sesawang dan google marketing. Antara hasil sentuhan beliau berjaya memajukan jenama-jenama tempatan seperti Kereta Sewa Machang, Kembara Istanbul, cutiumrah.com, deal hartanah dan banyak lagi.

Radzi

Radzi Hussain

The COO

Beliau bertanggungjawab dalam memastikan segala projek yang sedang dilaksanakan berjalan dengan lancar. Untuk itu pengalaman beliau dalam bidang pembinaan selama 5 tahun di syarikat Teraju Sdn. Bhd.dan juga sentuhan-sentuhan kreatif beliau dalam seni pembinaan dan hiasan dalaman sentiasa mendapat maklum balas positif dari pelanggan.

Perniagaan dibina dari bawah berasaskan 'trust' dan juga 'customer satisfaction'. Maklum balas daripada pelanggan adalah amat dihargai. Sekiranya terdapat sebarang masalah berhubung kualiti kerja dan kecuaian pekerja sila laporkan segera kepada pihak pengurusan.

Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 24 jam (hari bekerja). Jika anda inginkan respon segera di luar waktu bekerja, layari web ini atau hubungi kami di +60133425474.